måndag 21 juni 2010

Semestertider

Semestertider är på gång. Fram till mitten av augusti kommer inläggen på bloggen att bli mer sporadiska. Jag återvänder till bonnapöjka mellan Vänern och Vättern, där mitt gamla torp kräver sitt underhåll. I sommar blir det mest målning inomhus. Skogen ska också ha tillsyn.

Hoppas kunna få en skymt av ugglorna som hoar under kvällen. Under senare delen på sommaren brukar det vara möjligt att locka fram råbocken genom att med en torr gren slå mot en hård trästam.

Jag är intresserad av hur många veckor ledighet Du planerar för i sommar. Svara gärna i undersökningen i spalten till höger.

10 kommentarer:

 1. Hej , jag är en polska investerare och som du kör en blogg om att investera i en månad ska jag vara i Sverige, säg mig, vad är det bästa bankkonto (helst gratis). Var finns de bästa sparkonto ? Cashflow88 hälsar och inbjuder dig att blogga http://blog-inwestora.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Själv så planerar jag att ta ledigt 4 veckor i sommar. Det blir en blandning av semesterdagar och föräldradagar.
  Trevlig sommar på dig!

  SvaraRadera
 3. Ekonomikoll - Ha också en bra sommar!
  Under sommaren hoppas jag alltid på att högstrycken ska komma in från öster. Av någon någon anledning (helt ovetenskaplig) har jag fått för mig att högtryck som kommer från öster är stabilare och varar längre än högtryck som kommer från väster.

  SvaraRadera
 4. Som distansstudent och företagare har jag inte en minut ledigt, men ändå en hel del fritid. ;)

  SvaraRadera
 5. Ordinarie konto i början, det bästa (helt gratis-löpning, transfereringar etc.) och den andra som hög ränta står för en mindre kostnadsbesparingar till exempel upp till 50 000 kronor. Vad rekommenderar ni?
  poland betala skatt på inkomsten som au du är en skatt på vinst?

  SvaraRadera
 6. J - Studierna ligger alltid över en men ger en del frihet att flexa, som kan vara värt mycket.

  SvaraRadera
 7. Ha en bra semester!

  Själv så tar jag ledigt från jobb och frekvent bloggande men jobbar vidare med mitt företag, trots semester. Mest för att det är så himla roligt!

  SvaraRadera
 8. Inte miljonär än - Ha en bra sommar. Man kan även jobba i hängmattan :-)

  SvaraRadera
 9. Tjenare!
  Jag funderar också mycket på hur jag skall kunna bli rik och tjäna pengar. Har försökt med att jobba vanligt men har alldrig känt att det har varit min sak och framför allt så är jag för lat tror jag. Ha länge också funderat på att skriva en blogg hör ju hela tiden om hur alla som bloggar tjänar pengar hela tiden! Undrar är det så himla enkelt att tjäna pengar på en blogg? Vad är det dom som har en blogg tjänar pengar på? Får man tex 5 kr för varje person som går in ens blogg eller? Har varit ute på nätet och sökt på hur man kan tjäna pengar på blogg men det står bara massa om hur man ska få besökare och annan skit. Men jag skulle vilja ha några konkreta svar på hur man igentligen tjänar pengar på en blogg. Fungerar en blogg lika bra som en hemsida tex? Jag kan inget o hur man gör hemsidor så det lutar ju mer åt blogg hollet för min del tror jag då dem redan är en klar sida så att säga. Har också funderat mycket på vrf alla hemsidor som tipsar om hur man kan tjäna pengar på nätet berättar detta isf? Menar hadde jag nu haft en sådan super ide som man ibland stöter på om hur man tex kan tjäna 40.000kr i månaden online så hadde ju inte jag berättat det för någon annan :P ... Såg senast idag en sida som tipsa om ett system man kan använda för att vinna pengar på nätet. Metoden verkar facktisgt fungera och har själv funderat på att testa den men jag kunde inte låta bli att skriva till dom som hadde gort sidan då dom tigde om en donation för att dom hadde tipsat en om hur man kunde tjäna upp till 40.000 kr i månaden. Menar dom kan ju inte på fult alvar tro att någon sedan kommer att donera några pengar till dom :P... Eller är folk så dumma så att dom donerar pengar till dom fast att dom själva har sökt efter en metod att tjäna pengar? Låter ju fett korkat isf :P... Undrar om någon har testat metoden som dom visar på sidan http://www.tjanacash.se ? Dom har en video på sidan där man får se hur dom vinner 250 kr på 5 min men jag blir aningen skeptisk då jag åter en gång frågar mig varför delar dom med sig av en sådan bra ide att tjäna pengar på o dom redan tjänar pengar på den ??? Om du har testat metoden som dom har skrivit om kan du väll svara på detta inlägg och berätta om det funkade eller inte . Tack för en bra blogg också :)

  SvaraRadera
 10. Martin - www.stockman.nu ger ett aldeles föredömligt svar på din fråga. Man blir sällan ekonomiskt rik på att driva en blogg. Däremot blir man rik på erfarenheter.

  SvaraRadera