tisdag 17 december 2013

Billån

Vid köp av bil och liknande varor finns ett antal olika möjligheter till finansering. En av de större aktörerna på den marknaden är Santander som är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander.
 
I Sverige jobbar Santander bank med lån samt leasing för fordon som personbil, husbil, husvagn, motorcykel. Just lån och finansiering är de enda affärsområdena som de arbetar med i Sverige. I många andra länder har de ett fullsortiment av banktjänster. De har även en företagsdel där banken erbjuder företagsleasing av bilar/fordon samt även företagslån.
Vad det gäller fordonsfinansiering så har de samarbete med ca 1 000 fordons-återförsäljare och de är märkesoberoende. De förmedlar även fordonsförsäkringar i samarbete med Trygg-Hansa och de bjuder på försäkring i 11 veckor vid finansiering via dem.
På hemsidan kan man relativt enkelt knappa in sitt lånebehov och ange återbetalningstid varvid man direkt får sig presenterat den totala månadskostnaden för lånet samt de ingående delarna.

1 kommentar:

  1. Genom Axo Finans kan du få lån till bil från 10 000 till 350 000 kronor, från 3,85%. Fyll i ansökan och få den behandlad av flera banker, vi hittar rätt lån direkt. Enbart en kreditupplysning registreras och det är helt kostnadsfritt. Privatlån

    SvaraRadera