onsdag 13 maj 2015

Privatlån

Ibland behöver man snabbt få möjlighet till att låna pengar. Det kan vara att man hamnat i en tillfällig knipa eller att man vill göra en investering under en längre tid.
 
Dessutom är det vanligt att man har sina krediter och olika hos olika långivare. I detta fall är praktiskt att samla dessa i ett större lån. Det förenklar med en enda faktura med lägre månadskostnad och lägre genomsnittsränta.

Hos Lånemäklaren, som drivs av  STK Finans AB,  kan man samla alla sina smålån och krediter till ett större privatlån upp till 400 000 kr och är lämpligt när man vill lösa sina dyrare smålån. Det ger lägre räntekostnader.

En annan möjlighet är Mikrolån med en maximal kredit på 100 000 kr, vilket är lämpligt när oförutsedda utgifter dyker upp och måste betalas snabbt.

Lånemäklaren samarbetar med många banker och skickar låneansökan till flera av dem så man hittar det erbjudande som har bäst villkor.

På sajten för Lånemäklaren finner man ett lättanvänt hjälpmedel där man ställer in hur mycket man vill låna och återbetalningstid. Direkt presenteras amortering, ränta och månadskostnad. Det gör att man enkelt kan analysera vad ett lån kostnader beroende på återbetalningstid.

De banker som Lånemäklaren samarbetar med är Ikano Bank, Svea Finans, YA Bank, Thorn och BB Finans, alla med mycket gott renommé.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar